Filosofie

Fie ca este vorba de imaginea  unei cladiri, de amenajarea unui spatiu sau de conceptia unui obiect de design urmarim intotdeauna un design  avangardist, de cea mai inalta calitate care sa imbine cerintele individuale ale fiecarei teme cu cele mai noi tendinte in domeniu.
Scopul nostru este aceala de a realiza solutii care sa combine forme pure cu idei inovatoare, pentru obtinerea unor spatii prietenoase si judicios dramuite in ceea ce priveste resursele. Urmarim intotdeauna ca aceste solutii sa fie orietate spre adecvarea la functiunnea pe care o deservesc.
Targetul nostru este sa fim o Casa de Arhitectura, cu solutii tailor-made pentru fiecare client in parte.  Lucrand in stransa relatie cu acestia,  vrem sa creem obiecte de arhitectura si design unice, cu personalitate.

Companie

arhiDOT design a fost infiintata in iunie 2005, avand ca principal obiect de activitate proiectarea de arhitectura. Echipa noastra este formata din 3 tineri arhitecti cu o bogata experienta in domeniu, care pot si vor sa va ajute sa gasiti cele mai bune solutii de arhitectura pentru proiectul dumneavoastra.

Misiune

Dorim sa contribuim si sa ne aducem aportul la imbunatatirea calitatii arhitecturii oriunde se cere a fi aplicata in tara noastra. Promovam un design pur, compozitii curate fara artificii inutile. Cautam perpetuu sa inovam, prin folosirea neconventionala de forme si materiale incurajnd in acelasi timp grija fata de resursele planetei. Dorim sa asiguram cele mai bune solutii pentru clientii nostri si sa fim siguri ca nu se vor feri sa ne recomande mai departe. Credem intr-o arhitectura de cea mai buna calitate care sa ne faca vietile mai bune, mai senine, mai vesele.

Echipa

Arh. Arthur Tintu

Atingerea perfectiunii in design este principalul scop al lui Arthur. Cu multa rabdare si imaginatie, el gaseste varianta optima pentru proiectele sale. Absolvent al UAUIM, Facultatea de Arhitectura , are o vasta experienta in realizarea amenajarilor de interior, pe care le proiecteaza si supervizeaza pana la ultimul detaliu. Acorda aceeasi atentie si tenacitate chit ca este vorba despre proiectul de arhitectura al uni cladiri inalte de locuinte sau birouri, sau despre designul elaborat al unui obiect de décor. A infiintat in 2005, impreuna cu Dana si Vlad Bostina  biroul de arhitectura arhiDOTdesign. Ca managing partener este responsabil cu realizarea efectiva a obiectivelor noastre, iar ca senior-arhitect se ocupa de o parte dintre proiectele firmei.

Arh. Dana Bostina

Pentru Dana Bostina, arhitectura este o pasiune din copilarie. Inca de atunci a fost fascinata de complexitatea pe care o presupune ridicarea unei case. A absolvit UAUIM, Facultatea de Arhitectura si de 10 ani, lucreaza in domeniu. A acumulat o vasta experienta in elaborarea si executia de proiecte de arhitectura, fie ca este vorba despre locuinte individuale, ansambluri rezidentiale, cladiri inalte de birouri sau hale industriale.  Ca sef de proiect, Dana stapaneste foarte bine toate etapele din realizarea unei constructii precum si coordonarea tuturor specialitatilor implicate. Din 2005, impreuna cu Vlad Bostina si Arthur Tintu infiinteaza biroul de arhitectura arhiDOT  design. Ca senior-architect, Dana este implicata in solutionarea si desfasurarea  proiectelor de arhitectura contractate de firma, iar ca managing-partner se ocupa de partea organizatorica si financiara a firmei.

Arh. Vlad Bostina

Solutii inteligente si inovatoare,  in urma unei analize din toate unghiurile. Asta inseamna pentru Vlad  Bostina  un proiect de arhitectura sau design. Si-a facut studiile la UAUIM, absolvind Facultatea de arhitectura. A lucrat in diferite domenii ale acestei profesii: proiectare, amenajari interioare, design de mobilier si obiect, scenografie , grafica. Aceasta pregatire multidisciplinara ii da posibilitatea sa poata gasi rezolvari nesteptate, printr-o viziune mai ampla asupra fiecarui subiect abordat. Impreuna cu Dana Bostina si Arthur Tintu, infiinteaza din 2005  biroul de arhitectura arhiDOT  design. Gasirea celei mai bune solurtii  atat pentru proiectele noastre cat si pentru  dezvoltatea firmei este preocuparea lui Vlad ca managing partner si senior architect in cadrul biroului nostru.