Pavilion Temporar – Concurs Arhetipuri

Am luat o bucata de padure, i-am incremenit seva in siluete de metal si am invelit-o intr-o panglica spiralata….esenta unui parc intr-o coaja eterica si zbuciumata asemenea padurii pe care o incorsteaza . Un loc de introducere in poveste, o zona tampon, un spatiu de meditatie si tranzitie de la artificial la natural, un portal catre o alta lume, a vegetalului, a florilor, a aerului curat si biologicului recreativ. Piesa de legatura intre modern si empiric, intre tehnic si natural, intre vesnic si efemer! Realizat integral din structura mealica (platbanda sudata cu suporti din teava metalica), vopsita cu in doua culori cu vopsea epoxidica. Stabilitatea este asigurata de propria greutate ancorata de buloane metalice fixate in asfalt. Singurul semn care ramane in urma demontarii sunt gaurile in asfalt. Intraga strutura este detasta de teren astfel incat apele pluviale sa se poata scurge in voie pe sub aceasta si fara sa o afecteze. Pardosala este realizata din tabla perforata pentru o aderenta grescuta si pentru a permite scurgerea mai facila a apei. Accesul persoanelor cu handicap se poate realiza cu usurinta pe rampele prezente in capetele pavilionului. Intraga structura isi pastreaza integrutatea si aspectul pe intreaga perioada de explaotare indiferent de conditiile atmosferice. Singurul racord necesar este cel la electricitate pentru iuminatul nocturn pe baza de surse LED incastrate in pardoseala. Poate adaposti expozitii teporare de arta si video-proiectii interactive.

 

Am luat o bucata de padure, i-am incremenit seva in siluete de metal si am invelit-o intr-o panglica spiralata….esenta unui parc intr-o coaja eterica si zbuciumata asemenea padurii pe care o incorsteaza .

Un loc de introducere in poveste, o zona tampon, un spatiu de meditatie si tranzitie de la artificial la natural, un portal catre o alta lume, a vegetalului, a florilor, a aerului curat si biologicului recreativ.

Piesa de legatura intre modern si empiric, intre tehnic si natural, intre vesnic si efemer!

 

Realizat integral din structura mealica (platbanda sudata cu suporti din teava metalica), vopsita cu in doua culori cu vopsea epoxidica.

Stabilitatea este asigurata de propria greutate ancorata de buloane metalice fixate in asfalt. Singurul semn care ramane in urma demontarii sunt gaurile in asfalt. Intraga strutura este detasta de teren astfel incat apele pluviale sa se poata scurge in voie pe sub aceasta si fara sa o afecteze.

Pardosala este realizata din tabla perforata pentru o aderenta grescuta si pentru a permite scurgerea mai facila a apei.

 

Accesul persoanelor cu handicap se poate realiza cu usurinta pe rampele prezente in capetele pavilionului.

Intraga structura isi pastreaza integrutatea si aspectul pe intreaga perioada de explaotare indiferent de conditiile atmosferice.

 

Singurul racord necesar este cel la electricitate pentru iuminatul nocturn pe baza de surse LED incastrate in pardoseala.

 

Poate adaposti expozitii teporare de arta si video-proiectii interactive.

 

468 ad